Cikk

A 10 legjobb módja annak, hogy lefogy gyors

Mindannyiunknak van egy barátom, aki már genetikailag áldott, oly módon, hogy tud fogyni, nagyon kis erőfeszítéssel. Azonban a hétköznapi embereknek alkalmazkodniuk kell a diéta, edzés, hogy csökkenti a zsír.

Azonban a hétköznapi emberek kell, hogy személyre szabott étrend, edzés

foto29Néha azonban, hogy annak ellenére, hogy nagy erőfeszítés, a tömeg nem olyan gyorsan, mint szerettük volna. Az első impulzus általában tovább csökkenti a fogyasztást a kalória, de hosszú távon nem ésszerű megoldás. Ehelyett inkább azt kell használni, hogy egy vagy több a felsorolt módszerek elkerülése érdekében zsírégető. Nem mindegyik működik mindenkinek, de mindenkinek meg kell találni valamit, ami segít neki folyamatosan.

  1. Használja az intervallum

A több férfi arról Számolt be, hogy az intervallum időzítés hozta őket, nagy sikerrel. Ez a technika mindig a hatalom fázis a fázis a böjt. Általában eszel 8 óra rendszeresen, aztán, hogy tartózkodjanak eszik 8 óra. Az ötlet az, hogy a test nagyböjt attól függ, hogy a kövér fenntartja a szervezet, amelynek célja az energia-termelés. Javuló inzulin érzékenység.

Mindazonáltal, az intervallum nem lehet vége az edzésnek, hosszú ideig, mint a hormonális egyensúly még nem teljesen tisztázott. Ajánlott időszak legfeljebb két hét.

Bárki, aki nem tud teljes mértékben lemondani a rögzített ételek helyettesítheti őket, mint alternatív yokebe.

  1. Dob szett

A képzés során gyorsan, mi a rutin teszi magát alaposan, mindig ugyanaz a gyakorlatok ugyanazzal a súllyal, illetve az azonos számú ismétlés. Azonban, Aki azt akarja, hogy több zsírt éget, időről-időre, hogy néhány dropsets. Csinálod a gyakorlatokat, a nehéz súlyt, amíg az izmok nem fog eltűnni. Akkor azonnal csökkenti a súlyt, majd folytassa az előrehaladást a hiba az izmok. Ez tart mindaddig, amíg az izmok kezdenek fájni.

Ha a kisülés a gyakorlatokat végzik megfelelően, edzés után az izmok fogyasztanak jelentős mennyiségű energiát.

  1. Vegetáriánusok, illetve üresedés igénybe L-karnitin

L-karnitin fontos szerepet játszik az energia-anyagcsere, valamint venni, főként azáltal, hogy a húsfogyasztás. Így azok, akik élnek a vegetáriánus vagy vegán, könnyen túl kis l-karnitin, hogy magad. Általános szabály, hogy 1.5 gramm l-karnitin, ajánlott étrend-Kiegészítő. Egyetem Rostock jelentkezett a hatása az idősek.

  1. Kevesebb szénhidrát, a képzési napok

A képzés során szükségünk van egy csomó energiát, hogy a szervezet képes megbirkózni a feladataival. Jó képzési terv is mindig tartalmazzák a többi nap, s ez lényegesen kevesebb, mint energia értékesítés. Ezért ajánlatos, hogy ez csak körülbelül 50% – a a cél szénhidrát bevitel. Nem, mint ha csinálsz egy alacsony kalóriatartalmú étrend, ez minden esetben az összeg a szénhidrát nagyon csökkent.

  1. Felkészülni minden étkezés

Aki követi a pontos étkezési terv az, hogy sok időt tölt a konyhában, a szupermarketben. Minden étkezés mérni, ellenőrizni. Nagyon hatékony, de gyakran vezethet veszteség a vágy. Az idő egyszerűen túl nagy. A sportolók körében megállapítást nyert, hogy egy nap egy Héten, főleg vasárnap, az ételeket főzött a következő héten. Így nem kell folyamatosan lemérni, de csak nyisd ki a hűtőt, majd elkezd dolgozni. Például, vasárnap, szelet csirkemell be a kívánt részeket, majd tedd őket egy fiókba, az Ételek.

  1. Összetett végre szuper Szett

Egyre többen rájönnek, hogy az Összetett gyakorlatok-azok, amelyek több izom csoportok, ízületek, nagyon hatékony. A kombináció két csatlakozó gyakorlatok, mint például a guggolás, húzódzkodás, jelentősen növeli a terhelést az izomrostok, amely ahhoz vezet, hogy egy magasabb energia igény. Ez érvényes nem csak az idő, a tornateremben, hanem akár több órával később.

  1. Elegendő Omega-Zsírsavak

Mi az Omega zsírsavak nagyon egészséges már tárgyalt. Átlagosan eszünk is néhány jó forrásai az omega-3, omega-6 Zsírsavak, így szenved alatt-fogyasztás. Ez negatív hatással van a test. Figyelembe halolaj, megakadályozhatja.

  1. HIT cardio

Tehát csökkenteni az energia-egyensúly kell, hogy a negatív. Nem számít, hogyan kell enni: Aki vezet, hogy a szervezet több energiát, mint amennyit fogyasztott, növekedni fog. Gyors, hatékony égő energia különösen erős cardiorespiratory képzés előnyt jelent. Fontos, hogy dolgozzon ki eljárásokat. Ez lehet például egy 10 perces gyors futás Reggeli előtt, vagy Intenzív ejtőernyős ugrás, két ülés Között. Megtalálod a módját, hogy gyorsan hozd a verejték a homlokán.

foto30

  1. Mindig bölcsen vonat

Ha őszinte, akkor nem fog semmi mozgás a tornateremben. Ez történik, időről-időre egy lefelé irányuló mozgást, csökkenti a súlya nem csökken, ellenőrzött. Ezen kívül minden ismétlés nem mindig összpontosít maximális izom akció. Ez különösen vezet az a tény, hogy gyorsan a képzési eredményeket.

  1. Csak nyugodtan

Azok, akik napi gyakorlatban egy állandó kalória deficit kell, hogy a szervezet sok. Figyelj rá. Ha a fájdalom, mindenütt érzi, tehetetlen, itt az ideje, hogy pihenjen újra. Ez különösen fontos, ha már nem vagy képes arra, hogy a gyakorlat eredményes, hatékony.

További tipp, ami segít elégetni a felesleges zsírt? Írj nekem a hozzászólások!